Yükleniyor…
blog2020-09-11T15:20:29+03:00
Dequppe Dükkan
D

equppe, 2014 yılında Ankara’da kuruldu. Kuruluşundan bugüne kazandığı tecrübe ile birlikte, teknolojinin sunduğu son imkanları bir araya getirerek hizmet kalitesini önemli ölçüde arttırmayı başardı.

Önce müşteri memnuniyeti düsturu ile başladığı bu yolda pleksiglas ürünler, lazer kesim, gravür ve markalama gibi işlerde adını duyurmanın yanı sıra, kozmetik, ilaç, gıda, kuyumculuk, bankacılık, aydınlatma, plastik, savunma sanayi gibi sektörlere yaptığı tanıtım, imalat ve üretim çözümleri ile bir çok memnun müşteri edinmeyi başardı.

Dequppe, deneyimli kadrosu ve son teknoloji, geniş makine parkı ile müşterilerine her gün yenilerini eklemeye devam ediyor.

BLOG

AHŞAP LAZER KESİM VE AHŞAP TASARIMLA İLGİLİ HER TÜRLÜ BİLGİYİ EDİNEBİLİRSİNİZ.

Pleksi Siteler

Eylül 14th, 2021|Genel|

Pleksi Siteler Camdan daha dayanıklı olan pleksi, düz levhalar halinde, saydam, yarı saydam ve renkli şekillerde satılmaktadır. Ve bir çok kullanım alanı mevcuttur. Kullanım Alanları  Pleksi İle Yapılan Ürünler Dequppe Olarak Ankara Siteler'de müşterilerimize [...]

Cnc Nedir?

Mart 5th, 2021|Genel|

CNC Nedir? CNC (Computer Numerical Control), CNC 'bilgisayar sayımlı yönetim' anlamına gelir. CNC makineler, üzerine monte edilmiş bilgisayar aracılığıyla programlanarak otomatik olarak işlem yapan makinelerdir. CNC Tezgahlar ise üzerine özel standartlar agöre delikler delinmiş bantlar ile otomatik olarak [...]

Ankara Pleksi

Mart 3rd, 2021|Genel|

Ankara Pleksi Cam'a alternatif ararken hayatımıza giren pleksi, günümüzde bir çok alanda kullanılmakta ve gelişerek kullanılmaya devam etmektedir.

PROJE VE TASARIMLARINZA BİRLİKTE HAYAT VERELİM

Go to Top